Programma

Veltem Sneeuwt

Op de laatste zaterdag van het jaar organiseert de vzw 3008 Veltem Sneeuwt. Net zoals bij Veltem Feest willen we hiermee de dorpssfeer versterken en de Veltemenaars samenbrengen.

Noteer alvast zaterdag 28 december 2019!

Ook dit jaar zal Rudolf aanwezig zijn om de kinderen te verwelkomen. Rond de vuurkorf verwarmen we ons met een warme choco en gluhwein. En wie weet kunnen er sneeuwpoppen gemaakt worden. Het wordt opnieuw een gezellig samenzijn met lekkere drankjes en hapjes en een gezellige wintersfeer.

In de loop van december brengt Rudolf het Rendier een bezoekje aan de Veltemse scholen om de nieuwe 3008-kleurplaat uit te delen. Tijdens Veltem Sneeuwt zal hij van 15 tot 17u aanwezig zijn om de kunstwerkjes van de kinderen aan te nemen.

Veltem Sneeuwt gaat dit jaar voor de eerste keer door aan het park van Veltem, naast de kerk, van 15u tot 22u.

Veltem Feest

Op een zaterdag in mei of juni organiseert de vzw 3008 Veltem Feest. De winnende formule van dit dorpsfeest is nog steeds een mix van muziek, kinderanimatie en gezellig samenzijn.

In 2020 gaat Veltem Feest door op zaterdag 30 mei!

De 7de editie van Veltem Feest heeft weer heel wat lokaal talent op het programma. Stay tuned voor een laatste update.

Het voorbije jaar konden we allen genieten van dit programma:

Om 14u wordt er afgetrapt met toffe activiteiten zoals een graffiti-muur (vanaf 10 jaar), springkastelen, lasershooten, grime, knutsel en frutsel met Muzatelier, skateramp en karamellenloop. Lokaal talent toont zijn kunsten op het podium. Veltem Terras voorziet bezoekers van een natje en een droogje, met een ruime keuze gaande van een snelle snack tot pasta of een veggie hap.

In de namiddag zorgen de Harmonie, Sweet Feet en Popcollege voor sfeer op het podium. Vanaf 17u kunnen muziekliefhebbers genieten van Bruurs, Unit, the Crocodiles, David Ronaldo & the Dice.

The CrocodilesDe Veltemse coverband “The Crocodiles” heeft bijna 40 jaar in dezelfde bezetting gespeeld maar heeft recent een herstart genomen met een nieuwe zangeres en gitarist. Hun repertoire bestaat uit een mix van pop- en rocksongs van de jaren 80 tot nu. Zij kijken er naar uit om nog eens in hun “hometown” op Veltem Feest te kunnen spelen.

Als buurtbewoner willen we u graag op de hoogte brengen van de tijdelijke verkeersaanpassingen die in functie van Veltem Feest werden goedgekeurd door de gemeente.

  • Van donderdag 30 mei 12u00 tot zondag 2 juni 16u00: parking Ivo Van Damme, zowel vooraan als opzij, volledig verkeersvrij. 
  • Van zaterdag 1 juni 12u00 tot zondag 2 juni 6u00: Overstraat (tussen Holle- en Haachtstraat) volledig verkeersvrij. Er wordt een omleiding voorzien via Groenstraat-Mastellestraat-Haachtstraat.

Veltem Feest gaat door op de Ivo Van Damme-site, Overstraat 21 te Veltem-Beisem. Toegang is gratis!

Veltem Feest is een organisatie van de vzw 3008. Meer informatie over het programma is te vinden op deze website www.veltemfeest.be of op onze facebookpagina (@vzw3008).

 

PROGRAMMA

  • De harmonie
  • Sweet Feet, dansgroep van De Smet-Camby
  • Popcollege
  • Bruurs
  • Unit
  • The Crocodiles
  • David Ronaldo & the Dice