Programma

Veltem Sneeuwt

Op de laatste zaterdag van het jaar organiseert de vzw 3008 Veltem Sneeuwt. Net zoals bij Veltem Feest willen we hiermee de dorpssfeer versterken en de Veltemenaars samenbrengen.

Noteer alvast zaterdag 29 december!

Ook dit jaar zal Rudolf aanwezig zijn om de kinderen te verwelkomen. Rond de vuurkorf verwarmen we ons met een warme choco en gluhwein. En wie weet kunnen er sneeuwpoppen gemaakt worden. Het wordt opnieuw een gezellig samenzijn met lekkere drankjes en hapjes en een gezellige wintersfeer.

In de loop van december brengt Rudolf het Rendier een bezoekje aan de Veltemse scholen om de nieuwe 3008-kleurplaat uit te delen. Tijdens Veltem Sneeuwt zal hij van 15 tot 17u aanwezig zijn om de kunstwerkjes van de kinderen aan te nemen.

Veltem Sneeuwt gaat door op de parking van de Ivo Van Damme sporthal, van 15u tot 22u.

Veltem Feest

Op een zaterdag in mei of juni organiseert de vzw 3008 Veltem Feest. De winnende formule van dit dorpsfeest is nog steeds een mix van muziek, kinderanimatie en gezellig samenzijn.

Noteer alvast zaterdag 1 juni in 2019!

In 2018 ging Veltem Feest door op zaterdag 19 mei. De vijfde editie van Veltem Feest had dit op het programma:

Om 14u werd er afgetrapt met toffe activiteiten zoals een graffiti-muur (vanaf 10 jaar), springkastelen, grime, kinderdisco, fietsbehendigheidsparcours en karamellenloop. Lokaal talent toonde zijn kunsten op het podium. Veltem Terras voorzag bezoekers van een natje en een droogje, met een ruime keuze gaande van een snelle snack tot pasta of een veggie hap.

 

Vanaf 18u konden muziekliefhebbers genieten van Sammy Moore, die met zijn mix van levensliederen, polonaises, schlagers en de mooiste ballads en medleys voor een dosis ambiance zorgt. Om 19u30 bracht Brussels Affair covers van The Rolling Stones. Om 21u30 sloot Generation Alpha af met de beste covers en klassiekers van de laatste decennia.

Voor de eerste keer opende de vzw 3008 op de vrijdagavond voor Veltem Feest “Veltem Café”. Ideaal voor een frisse pint of cola te drinken aan de langste toog van Veltem.

Als buurtbewoner willen we u graag op de hoogte brengen van de tijdelijke verkeersaanpassingen die in functie van Veltem Feest werden goedgekeurd door de gemeente.

  • Van zaterdag 19 mei 12u00 tot zondag 20 mei 06u00: Overstraat (tussen Holle- en Haachtstraat) volledig verkeersvrij. Er wordt een omleiding voorzien via Groenstraat-Mastellestraat-Haachtstraat.
  • Van donderdag 17 mei om 12u00 tot zondag 20 mei om 16u00: Parking Ivo Van Damme, zowel vooraan als opzij, volledig verkeersvrij. 

 

Veltem Feest gaat door op de Ivo Van Damme-site, Overstraat 21 te Veltem-Beisem. Toegang is gratis!

Veltem Feest is een organisatie van de vzw 3008. Meer informatie over het programma is te vinden op deze website www.veltemfeest.be of op onze facebookpagina (@vzw3008).

 

PROGRAMMA

  • 15u-16u Sweet Feet, dansgroep van De Smet-Camby (podium)
  • 16u-17u30 Popcollege (podium)
  • 16u-16u30 kinderdisco (sporthal)
  • 17u-17u30 kinderdisco (sporthal)
  • 18u Sammy Moore (podium)
  • 19u30 Brussels Affair (podium)
  • 21u30 Generation Alpha (podium)